Jano-lehti

Runouslehti kaikille

Maria Matinmikko

Jano-lehden 7. numero. Teemana hiljaisuus.

Jano-lehti?

Jano on maksuton runouden nettilehti, joka on suunnattu sekä suurelle kirjallisuudesta kiinnostuneelle yleisölle että nykyrunouden harrastajille ja tekijöille. Jano ei sulje pois mitään runouden osa-alueita. Huhtikuussa 2017 ilmestyneestä viidennestä numerosta lähtien Jano-lehteä päätoimittavat Vilja-Tuulia Huotarinen ja Aki Salmela.

Lehden ulkoasusta, teknisestä toteutuksesta, verkkotoimittamisesta ja tiedottamisesta vastaa Simo Ollila. Jano-lehden perustivat vuonna 2013 sen ensimmäiset päätoimittajat Vilja-Tuulia Huotarinen ja Johanna Venho.

Janon ISSN-tunnus on: ISSN 2342-7930

Janon uusin numero

Jano-lehden viimeisimmän numeron teema on "Hiljaisuus". Kiitämme kaikkia uuden numeron kirjoittajia!

Kirjoittajat

Toimituskunta elää ja muuttuu jokaisen uuden Jano-lehden myötä. Tähän mennessä Janoon on tehnyt sisältöä yli seitsemänkymmentä kirjailijaa ja kulttuurialalla työskentelevää tekijää.

Kommentoi & ota yhteyttä

Janon Facebook-sivulla voit käydä keskustelua lehden herättämistä ajatuksista. Voit pitää meihin yhteyttä myös Twitterissä tai lähestyä toimitusta sähköpostitse: toimitus at janolehti dot fi

Kiitos!

Jano-lehden uusin numero on tehty kokonaan WSOY:n kirjallisuussäätiön tuella. Lehden aikaisempien numeroiden tekemisen ovat tuellaan mahdollistaneet WSOY:n kirjallisuussäätiö ja Alli Paasikiven säätiö.