Jano-lehti

Runouslehti kaikille

Miksi teen ilmaista työtä? Teos: Tiina Poutanen

Jano-lehden uusin 5. numero. Runous, vapaaehtoistyö?

Jano-lehti?

Jano on maksuton runouden nettilehti, joka on suunnattu sekä suurelle kirjallisuudesta kiinnostuneelle yleisölle että nykyrunouden harrastajille ja tekijöille. Jano ei sulje pois mitään runouden osa-alueita. Huhtikuussa 2017 ilmestyneestä viidennestä numerosta lähtien Jano-lehteä päätoimittavat Vilja-Tuulia Huotarinen ja Aki Salmela.

Lehden ulkoasusta, teknisestä toteutuksesta, verkkotoimittamisesta ja tiedottamisesta vastaa Simo Ollila. Jano-lehden perustivat vuonna 2013 sen ensimmäiset päätoimittajat Vilja-Tuulia Huotarinen ja Johanna Venho.

Janon ISSN-tunnus on: ISSN 2342-7930

Janon uusin numero

Jano-lehden viimeisin numero on tehty kokonaan ilman rahaa. Kiitämme kaikkia vitosnumeron kirjoittajia heidän työstään, josta meillä ei tällä kertaa ollut mahdollisuutta maksaa asianmukaista korvausta.

Kirjoittajat

Toimituskunta elää ja muuttuu jokaisen uuden Jano-lehden myötä. Tähän mennessä Janoon on tehnyt sisältöä yli viisikymmentä kirjailijaa ja kulttuurialalla työskentelevää tekijää.

Kommentoi & ota yhteyttä

Janon Facebook-sivulla voit käydä keskustelua lehden herättämistä ajatuksista. Voit pitää meihin yhteyttä myös Twitterissä tai lähestyä toimitusta sähköpostitse: toimitus at janolehti dot fi

Kiitos!

Lehden aikaisempien numeroiden tekemisen ovat tuellaan mahdollistaneet WSOY:n kirjallisuussäätiö ja Alli Paasikiven säätiö. Jano-lehden uusin numero on tehty ilman ulkopuolista tukea ja kokonaan ilman rahaa.