Jano-lehti

Runouslehti kaikille

Raisa Jäntti

Jano-lehden 11. numero: teemana Vaihtoehto

Jano-lehti?

Jano on maksuton runouden verkkolehti, joka on suunnattu sekä suurelle kirjallisuudesta kiinnostuneelle yleisölle että nykyrunouden harrastajille ja tekijöille. Jano ei sulje pois mitään runouden osa-alueita. Huhtikuussa 2017 ilmestyneestä viidennestä numerosta lähtien Jano-lehteä päätoimittavat Vilja-Tuulia Huotarinen ja Aki Salmela.

Lehden ulkoasusta, teknisestä toteutuksesta, verkkotoimittamisesta ja tiedottamisesta vastaa Simo Ollila. Jano-lehden perustivat vuonna 2013 sen ensimmäiset päätoimittajat Vilja-Tuulia Huotarinen & Johanna Venho sekä Simo Ollila

Janon ISSN-tunnus on: 2342-7930

Janon uusin numero

Jano-lehden 11. numeron teemana on "Vaihtoehto" ja siihen kirjoitti kaikkiaan 13 tekijää – kiitokset heille kaikille! Tämän numeron toteutumisen mahdollisti tuellaan WSOY:n kirjallisuussäätiö.

Kirjoittajat

Toimituskunta elää ja muuttuu jokaisen uuden Jano-lehden myötä. Tähän mennessä Janoon on tehnyt sisältöä jo lähes sata kirjailijaa ja kulttuurialalla työskentelevää tekijää.

Kommentoi & ota yhteyttä

Janon Facebook-sivulla voit käydä keskustelua lehden herättämistä ajatuksista. Voit pitää meihin yhteyttä myös Twitterissä tai lähestyä toimitusta sähköpostitse: toimitus at janolehti dot fi

Emme ota vastaan tilaamatonta materiaalia tai tiedotteita.