Jano-lehti

Runouslehti kaikille

Raisa Jäntti

Jano-lehden 13. ja viimeinen numero

Jano-lehti?

Jano-lehden perustivat sen ensimmäiset päätoimittajat Vilja-Tuulia Huotarinen ja Johanna Venho sekä designista ja verkkotoimituksesta vastannut Simo Ollila. Jano-lehden ensimmäinen numero ilmestyi 21.11.2013 ja viimeinen numero 1.10.2023.

Venho oli päätoimittajatiimissä kolmen ensimmäisen numeron ajan, jonka jälkeen yhden Janon päätoimittivat yhdessä Venla Rossi & Aki Salmela. Keväällä 2017 ilmestyneestä viidennestä Jano-lehdestä lähtien aina viimeiseen numeroon asti päätoimittajina toimivat Huotarinen ja Salmela yhdessä.

Koko Janon toiminnan ajan ulkoasusta, teknisestä toteutuksesta, verkkotoimittamisesta ja tiedottamisesta vastasi Simo Ollila.

Jano on maksuton runouden verkkolehti, joka on suunnattu sekä suurelle kirjallisuudesta kiinnostuneelle yleisölle että nykyrunouden harrastajille ja tekijöille. Jano-lehden kaikki numerot ovat jatkossakin maksutta kaikkien saatavilla.

Janon ISSN-tunnus on: 2342-7930

Kirjoittajat

Kirjoittajakunta eli ja muuttui jokaisen uuden Jano-lehden myötä. Janoon teki sisältöä yhteensä 116 kirjailijaa ja kulttuurialalla työskentelevää tekijää.

Kiitokset

Jano-lehden ilmestymisen mahdollistivat tuellaan WSOY:n Kirjallisuussäätiö ja Alli Paasikiven säätiö.

Kommentoi & ota yhteyttä

Janon Facebook-sivulla voit käydä keskustelua lehden herättämistä ajatuksista.